"לפני שאתה יוצא למסע נקמה, תחפור שני קברים" ~ קונפוציוס
אחד המאפיינים של פעולה מתוך אגו היא הצורך "להחזיר".
בעל עניין בפרויקט שולח מייל ואתם ממהרים לענות (ולהוסיף נמענים ב-CC…), אתם בדיון ואיש צוות מתריס על משהו שבאחריותכם ואתם ממהרים להגיב – "דוחפים" אתכם ואתם ממהרים "לדחוף בחזרה".
הבעיה שפעולה מתוך ה-"להחזיר" כולאת אתכם בלולאת עבר, שהרי אם אני מגיב לדבר מה שכבר נעשה – המייל שנשלח או מה שנאמר – והצד השני מגיב לתגובה שלי וכך הלאה הרי שאנחנו נכלאים בלולאה מכוונת עבר.
בואו ניקח רגע כדי להבין את מלוא המשמעות של המשפט האחרון: מנהל הפרויקט מי שאחראי על ניווט הספינה שלא משכיל לנהל את הקונפליקטים שלו, מביט "אחורה" במקום לנווט את הספינה "קדימה"…? וזו בדיוק הסיבה שמנהל פרויקט חייב להיות בעל כישורי ניהול קונפליקטים שמשמעם יכולת ניהול אגו (שלו ושל יתר בעלי העניין בפרויקט) שמשמעו להיות מיומן בחשיבת I Win.
בכתבה הקודמת הסברתי כי I Win היא צורת חשיבה המורכבת משתי שאלות עוקבות:
- מה אני רוצה להשיג (או, האם מה שאני עומד לעשות/עשיתי מקדם אותי אל עבר מטרותיי)
- (אם התשובה לשאלה הראשונה היא 'לא') איך עלי לפעול כדי להשיג את מטרותיי.
ה-I Win מוסיף רציונל למשוואת האגו ובכך שם את האגו בקונטקסט – רותם את האנרגיה האדירה שיש באגו כדי להתקדם.
בהקשר של ה"להחזיר", היכולת להתמקד במטרות, שמעצם מהותן הן מכוונות עתיד, מסייעת לחלץ את מנהל הפרויקט מלולאת העבר ולמקד אותו במטרותיו. מהבחינה הזו I Win משמש כמגדלור המסייע למנהל הפרויקט, בסערת קונפליקטים לנווט את הפרויקט קדימה.
מנהלי פרויקטים שיתפו אותי לאורך השנים שהם מרגישים שהם יותר עסוקים בלכבות שריפות מאשר להוביל ולנהל את הפרויקט. I Win יכול לתת תשובה לתחושה הזו כי מעצם מהותו – מיקוד במטרות – הוא מעודד לקיחת אחריות ופרואקטיביות.
למה אגו כל כך רגיש "לדחיפה"? באופן פשטני אגו הוא "כרטיס הביקור המנטלי" שלנו – כל הדברים שאנחנו מציגים לראווה. "תסמונת המתחזה" – תחושה שיש פער בין מי שאני באמת לבין "חלון הראווה" שלי ומה יהיה אם מישהו יגלה שאני לא מי שאני מציג שאני – היא דוגמא למחיר הרגשי הנדרש כדי לתחזק אגו…
מכוון שאדם תופש את עצמו ככרטיס הביקור שלו, כל איום כלפי "כרטיס הביקור", נתפש כאיום ישיר ולכן התגובה היא אוטומטית. "באוטומטית" כוונתי לכך שדפוסים אישיותיים נכנסים לפעולה כך שיהיו כאלה שיתקפו את הצד השני ויהיו אחרים, כמו סבתי הפולניה עליה השלום, "שישבו לבד בחושך". ההתקפה או הקורבנות הן תגובות שונות לאותו מקור – אגו "שנדחף" ודוחף בחזרה.
בכתבה הבאה אסביר, הלכה למעשה, איך לנהל סיטואציה מול בעל עניין בפרויקט באמצעות מודל ה-I Win ואראה גם את "הקומה השנייה" – השלב הבא במודל ניהול הקונפליקטים עפ"י עקרונות ה- I Win
__